вівторок, 9 вересня 2014 р.

Звернення до ошуканих вкладників Терра Банку

Товаришу по нещастю!

Ми, як і Ви, – ошукані клієнти банку Терра.
Нас із вами підступно ошукали та пограбували, а за наш рахунок – врятовані гроші сім’ї Януковича та їхніх посіпак.
Гроші, вкрадені у нас, досі йдуть на фінансування терористів на Сході і війни Росії проти України!
Весною цього року фактичний власник банку Терра, депутат-регіонал Максим Луцький, остаточно вирішив банк знищити, а активи – таємно вивести. Це сталося через різке загострення загрози виявлення його кримінальних зв’язків із колишньою владою. Національний Банк України офіційно повідомив про свідоме порушення Терра Банкомвсіх Законів, інструкцій та нормативно-правових актів про банківську діяльністьв Україні.
В той же самий час, коли наші з вами кошти розкрадалися та виводилися в невідомому напрямку, банк Терра продовжував запевняти довірливих клієнтів, що приводу для занепокоєння нема. Ілюстрація злочинної розтрати наших з вами коштів – потужна рекламна кампанія банку на телебаченні (телеканал 24), яка триває й сьогодні.
21.08.2014 банк Терра без перевірок відразу ж офіційно було визнано неплатоспроможним, в нього введена тимчасова адміністрація, а наші із вами кошти заморожено. Термін повернення заощаджень вкладникам і розмороження поточних рахунків буде розтягнуто на багато місяців або навіть років, як це завжди робиться. Уявіть – у що перетворяться наші гроші за умов галопуючої інфляції.
Ціни стрімко ростуть, комунальні тарифи теж. Наші кошти, які фактично вкрадено власниками банку, тануть на очах. Зарплати та пенсії, до речі, лишилися без змін!
Можливо, власник банку Максим Луцький вважає, що його депутатські зв'язки роблять його невразливим до Закону, а війна на сході та криза в Україні спишуть шахрайство із нашими грошима?
На черзі ліквідації до кінця поточного року стоять ще зо два десятки розграбованих банків. І в кожному обіцяють те саме – виплату заощаджень "колись". Виникає питання: звідки держава візьме стільки коштів, скільки потрібно для повернення вкраденого? Хіба це ми, клієнти банку, повинні пояснювати державним органам, як саме захищати права громадян України?
Порушити кримінальне провадження, визначити усіх осіб, що причетні до навмисного банкрутства банку Терра, арештувати їх рахунки, бізнес, майно – ось далеко не повний перелік дій, що зобов’язані вчинити правоохоронці.
Є приклади, коли ошукані клієнти отримали свої кошти у повному обсязі з урахуванням банківських зобов'язань та реальної інфляції навіть після введення тимчасової адміністрації. Це банки Надра, ЄБР, УкрПромбанк та інші. Саме через гучні протести ошуканих громадян було піднято ліміти виплат із 50 000 до 200 000 гривень. Так, Банк Надра повністю відновлений тимчасовою адміністрацією, працює успішно, і його клієнти отримали все до останньої копійки.
Маємо знати – закони України захищають права громадян.
Ст. 3 Конституції: “Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.”
Ст. 1173 Цивільного кодексу України: “Шкода, завдана фізичній або юридичній особі незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади, органу влади, відшкодовується державою”.
Пам’ятаймо – захищаючи власні права, ми, громадяни – захищаємо Україну від посягань злочинного кубла, яке прагне її знищити, у тому числі і шляхом перекручування законів заради власного збагачення.
Шахраї бояться організованого спротиву, розголосу та гучних протестів. Якщо хочемо вижити в цих складних умовах – маємо діяти рішуче, згуртовано та узгоджено.
Кожен з нас має робити свій крок у спільному напрямку повернення власних коштів. Коли злочинна зграя зрозуміє, що нас багато, а довіру до депутатів ВР та Президента буде поставлено в залежність від відшкодування Державою нанесеної нам матеріальної шкоди, – ми отримаємо все до останньої копійки.
Почати можна з малого. Скопіюйте цей текст, поширте серед ваших знайомих, що мають підстави вважати себе ошуканими.
Приєднуйтесь до ініціативної групи ошуканих клієнтів Терра Банку!


Контактні телефони ініціативної групи ОШУКАНИХ клієнтів Терра Банку.

1 коментар: